Linda Eide med strålande gjester

Under parolen språk er sjov! gyv Linda Eide laus på språklege fenomen, kuriositetar og historier. Ho hyllar og herjar med vår språklege kvardag, og byr inn til språkleg påfyll i ei hyggeleg og eksamensfri atmosfære! 

Pianist og komikar Sjur Hjeltnes sørgjer for musikalsk og verbal bækking av ypparste slag. Med seg på Arena, fredag 10. november, får dei mor og dotter, Kari og Selma Lønning Aarø!

Selma Lønning Aarø er fødd i 1972 , debuterte i 1995 og har seinare gjeve ut ei lang rekke bøker i ulike sjangrar, både for vaksne og born. Hennar siste roman, Hennes løgnaktige ytre, kom i 2016 til strålande kritikkar.

Kari Lønning Aarø er pensjonert lektor, forfattar og nynorskentusiast. Medlem i Norsk spåkråd 1998 – 2005, språkspaltist i Bladet Sunnhordland gjennom ei årrekke. Har gjeve ut praktbøkene Namnevandring i Stord og Fitjar og Ville blomar i Sunnhordland saman med fotografen Jan Rabben.

Sikra deg billett her!