Come Shine med Jan Erik Vold og Einar Økland

Eitt av dei beste jazzbanda i landet, saman med to av våre mest folkekjære poetar.

Tjueårsjubilanten Come Shine er kjende for fantasifulle og nyskapande tolkingar av jazzstandardrepertoaret. At Jan Erik Vold har eit spesielt øyre for jazzen vart klårt alt på slutten av 60-talet, då han gav ut «Briskeby blues» saman med Jan Garbarek. Han bringer fram i ljoset den jazzpoetiske arven som ligg i Come Shine sitt fokus på tekstar og formidling. Einar Økland har også ei livslangt kjærleiksforhold til jazzen, og saman med bl.a  Jan Erik Vold var han redaktør for boka Jazz i Norge i 1975.

Erlend Skomsvoll – piano
Live Maria Roggen – vokal
Sondre Meisfjord – bass
Håkon Mjåset Johansen – trommer
Jan Erik Vold – dikt, stemme
Einar Økland – dikt, stemme

Arrangementet er eit samarbeid mellom Falturiltu og Stord Jazzklubb.

Billettar finn du her!